Tijdslijn 98 dagen (vri 31 maa 2023 ... zat 24 dec 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Daar is geen maart zo goed, of het sneeuw wel op de boer zijn hoed.
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 4 november 2022
Uit het bestuurOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van 3 november 2022 het volgende;

  1. Het bestuur heeft de begroting voor het jaar 2023 goed gekeurd.
  2. Het bestuur heeft het leerteam gevraagd om ook het komende jaar een groep geïnteresseerden op te leiden tot moleninstandhouder.
  3. Het bestuur heeft een besluit genomen over de plaatsing van een informatiebord op al onze molens
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: er hangt een weersverbetering in de lucht, maar voor het zover is krijgen we nog te maken met een actieve storing. Die gaat vrijdag en zaterdag zorgen voor veel regen, in het zuiden wordt tientallen millimeters aan regen verwacht.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-